Friday, 20 January 2012

Ilmu baru

assalammualaikum..
salam pembuka bicara..
ok ok.. tahu tahu.. korang sgt menyampah dengan blog ni, sebab tuan blog ni sesuke hati je nak update or x blog.. *eh2! ade ke org nak baca blog ni..?? syok sendiri.. xkesah la.. janji.. janji sy bahagia.. :p

sy nak cerite ni.. okeyy sy da x stress..
tahu tak nape..?? sbb sy sgt happy pegi PERSONAL MAKE UP CLASS pd 14 januari hari tu.. (seminggu yg lepas baru nak cerite ke..?? da basi laa.. ) *eeee.. jakun nye sy ni kn..?? okeyy lg skali sy nak ckp sy x kesah org nak ckp pe.. janji janji.. sy dpt blajar benda baru.. sgt minat okk! ;)
uollss boleh layan gambar2 kt bawah ni k.. sbb sy sgt mls nak bebel lg.. mood sgt happy.. ;)


muke sebelom make up.. mcm burung hantu kan..??

heee.. cantik sy conteng muke sy sendiri..??

beza gile kn.. 

 sudah blajar harus la di pertikalkan..kan..??


 antara rakan yg sama2 mengikuti klas ni..
semua akak2 ok.. baru je kenal2 ngan mereka..
mereka sgt2 best okeyy.. even baru kenal..


ini cikgu sy.. banyak yg sy blajar dari klas cikgu sy ni..
nama dia akak fareha..


ulloss klau berminat nak join klas akak fareha ni.. search je kt Fb FAREHA RAHMAT. nak tahu lebih lanjut tanya la die sendiri k.. seronok join klas die.. rase nak join lagi.. hehehe

to kak Fareha Rahmat.. maaf sebab sy sudah mencuri gambar cumel sy di FB akk.. sooryyy.. ;P

Wednesday, 11 January 2012

Tahu lah strees.

Saya tahu saya sedang stress.. maka dengan itu saya akan berusaha untuk keluar dari strees ini..Dan akan cari 

ini





 untuk menghilangkan stress..
*tak boleh bla.. sbb tanda harga masih ade.. -.- *

serius wei.. bende ni mmg boleh menghilangkan stress aku..
tq ye en2 coklat.. kerana menenangkn aku..
luv u =.+ 

Monday, 9 January 2012

STRESSED


Assalammualaikum..

Bila da buat blog x geti la pulak nak meng'update' kn..
huhuhu.. bukan ape.. pemulaan tahun baru sgt la memilukan.. stress SANGAT2 wei..




boleh jadi gila kot...sedih,marah,geram,sakit hati,semua ada..sabo je la kan..
cara terbaik pada sy untuk menangani strees ni..
berdiam dan terus berdiam.. jauhi dari org2 yang mendatangkan stress tu..sekurang2 nya bila stress sy tak akan buat benda di luar jangkaan.. maklom la.. sy ni kn baran yg teramat! takot pulak mengeluarkan perkataan kesat nati.. (tanpa sedar) huhuhu.. sentiase ingat ALLAH.. semoga stress bekurangan..

Lumrah hidup setiap org pasti ada perasaan stress.. tapi terpulanglah pada kita untuk mengawalnya.. jangan sampai stress tu menguasai diri.. rasa nak nagehh ade bila stress sangat nihh !! 
 nagehhh lagi.. T__________T