Friday, 17 February 2012

Bercuti di tanah tumpah nya darah KU..

habuk2..banyak nye habuk kt blog kite ni.. iye2.. iye la.. da lame x update kunun2 bz ngan bby la.. hahaha.. xleh terime langsung Alasan tu kn..?? 


ok kite nak cite ritu raya cina kn masing2 cuti panjang kn..? kite n famly kita plan la g brcuti kt johor.. tanah tumpahnya darahku.. brcuti ke.??:p tahu xbertapa teruja nya kite tuhan je tahu.. maklom la dekat 14thn kot x pernah2 jijak kaki ke johor lg.. jakun kn..?? padahal ramai je org hari2 ulang alik JB - KL - KL -JB.. dan sebab2 lain kite teruja sbb banyak kot kenangan kite kt sana.. main2 guli la.. skolah lama la.. kwn2 lame la.. tp yg x best nya kita x jumpa sorang pun kwn lama kite.. sedeyy.. smua da pindah.. :(
ok da mls nak bebel pnjang2.. sbb sgt2 bahagia ok.. korang bleh layan gambar2 yg bertuah ni k.. sbb bnyk sgt gambar kami.. hehehe.. klau korang xsuka sy xpaksa pun kamu suke.. Heeee.. :p

 Baru sampai JB.. ;)

Adik beradik sy!! ;)

Keluarga sy yg bahagia..

tambak johor

ini la tempat sy di lahirkan..

ni dekat setulang laut taw.. kami sgt bahagia.. ;)

Ala.. lupa la nama akak ni sape.. hehehe
masa ini sy sudah berada di kg bakar baku..
tempat sy dibesar kn..
kwn2 sy sudah xde.. da pindah.. cuma akak ni je masih xpindah2..
akak ni mmg maintain ok.. :p

HAHAHA.. sgt2 seronok @dangabay ni.. sbb bnyk bende boleh main..
yg x best nye.. time ni hujan.. so kami kene bereda awl.. huhuhu

selepas penat brjln di dangaby.. ini la yg sy cari selama 9bulan mengandungkan anakda tercinta..
baru sekarang dapat.. sob sob sob.. :(
Alhamdullillah.. dpt jugak.. ;)

Dan sy sempat berjumpa dengan K.ayu..
rakan di Fb sy.. terima kasih di atas kek itu.. ;)
suka dan seronak jumpa dengan k.ayu.. Haa.. lupa nk bgtaw uollss.. k.ayu buat kek sedap taw.. x lupa juga tart dia.. sgt2 best.. dan juga mengambil oder di area jb.. so sape nk cuba boleh tanyya dia sendiri ye.. search je kt fb Echo Cakes N Tart k.. ;)

terubat juga segala rindu dendam kami..
banyak sgt kenangan manis di sana..
Alhamdullillah.. bahagia sgt.. ;)